Cégismertető Szolgáltatásaink Megrendelés

  Az eladáson gondolkodó vagy a telket már hirdető tulajdonos növelheti az értékesítés esélyét, ha rendezi a telket és kertépítési szakértő tanácsa alapján, figyelembe véve a majdan épülő ház lehetséges helyét, lombos fákat vagy örökzöldeket telepít. Így egy szabálytalan geometriájú teleknél, a telek előnytelen alakját is leplezni lehet.
  A teljes cikk
  Mareco Ingatlan Rt.

  A Tájkert Plusz Bt. 1994-ben kezdte meg működését a kertészeti szolgáltatás területén. Profilunk a teljeskörű kert,- és parképítés.

  Célunk az építkezések utáni rendezetlen területek környezetbe illő, célszerű és esztétikus állapotának kialakítása. Fontosnak tartjuk a természettel való harmónia megteremtését és annak folyamatos fenntarthatóságát.

  Működési területünk Budapest és környéke, ahol közparkok, játszóterek, gyárudvarok, rezidenciák, magánkertek építési és felújítási munkáit végezzük.

  A munkálatok végzéséhez jól képzett szakembergárdával, megfelelő gépi felszereltséggel rendelkezünk, minőségi alapanyagokat használunk.

  Sok éves ismeretségünk révén közvetlen partnerkapcsolatokat alakítottunk ki számos gyártó céggel. Partnereink: ABeton, Viacolor, Semmelrock, kőbányák, illetve faiskolák, stb ...

  Amennyiben érdeklődését felkeltettük, tekintse meg a következő oldalakat is.


  Tájkert Plusz Bt.A weboldal teljes agyaga a Tájkert Plusz Bt. tulajdona.